Even voorstellen

Hallo ik bHondentrimsalon Duiven - Sonja en Boeddhaen Sonja van der Heu. Ik ben een groot dierenliefhebber en wilde daar altijd al mijn werk van maken. Daarom heb ik met veel plezier de opleiding tot hondentrimster gevolgd en deze met een diploma afgerond. Sinds 14 oktober 2013 werk ik met veel plezier in mijn hondentrimsalon.

Hondentrimsalon Bodella

Voor de naam van mijn salon ga ik terug naar de twee honden die mij het dierbaarst waren. Lobo een bobtail en Bella een sint Bernhard. Samengevoegd de naam Bodella.

Deze twee honden had ik vroeger in mijn stal met paarden als waakhonden maar ze waren veel meer dan dat. Ze waren een weerspiegeling van hoe ik me voelde waardoor ze eigenlijk meer twee goede vriendinnen waren. Omdat ze in een stal zaten, bleven ze nooit schoon en Hondentrimsalon Bodella Duiven -Lobo giBella - Hondentrimsalon Duivenng vooral bij de bobtail vaak de schaar erdoor. Puur praktisch, maar voor een trimster geen eer aan te behalen.

Dat gaat nu veranderen en ik zie er naar uit om honden er praktisch én op hun mooist uit te laten zien. Om dit te kunnen doen moet ik goed op de hoogte blijven van alle veranderingen op  het gebied van trimmen. Daarom bezoek ik veel workshops en vakdagen om mijn kennis en vakmanschap uit te breiden.

Reacties zijn gesloten.